Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Продължават тестовете на Булсатком на 39Е!

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Булсатком днес продължава с трети транспондер по ред тестовете си на новия гръцки сателит Hellas Sat 3/39E. Пакетът който тества е идентичен с този на Hellas Sat 2/39E 12.688 H DVB-S пакет. За момента не е ясно до коя дата ще продължи тези тестове. Тестовете се провеждат с DVB-S излъчване.

параметри:Hellas Sat 3/39E 12.402 V 30000 7/8 DVB-S (тестовия сигнал не е постоянен)

Интересното в случая и това , че в средата на месец юни тази година бе изстрелян и свой спътник на оператора и техническите тестове бяха започнали веднага както ви информирахме в началото на месец юли. Наближаваме края на месец септември до момента не бе забелязан цифров тест на 1.9Е орбитална позиция където се намира България Сат-1.

 

Who's Online

В момента има 111  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2018 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.