Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 648
SAT новини

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Feed RSS

feed-image Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

Гръцката държавна телевизия ERT започна излъчване и на  Hellas-Sat 3 на 39°Ε. Пакета съдържа каналите ERT HD, ERT1, ERT2, ERT3 и Kanali Voulis както и 6 радио канала. Този пакет до сега се излъчваше от Eutelsat 3B  3.1° East. На новата позиция параметрите са леко по различни. Каналите ERT HD, ERT1, ERT2 са кодирани в BISS.

Параметри: Hellas-Sat 3 39°Ε 12.223 GHz, Pol: H SR:13383  FEC 3/4, DVB-S2/QPSK,

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

Viacom International Media Networks (VIMN)) стартира на сателитната система  Astra на позиция 19.2 °  дистрибуции германската версия на канала за музика и начин на живот за млади MTV Deutschland.

Канал MTV Германия се появи в мултиплекс MTV Networks Европа на  честотните 11.973 GHz, Pol. V, озаглавен "MTV".

Завръщането на германската версия на MTV за безплатно излъчване бе обявено през август тази година. Според по-ранена информация немският MTV ще запончне да излъчва  на 1 януари 2018 г. Но канала вече е наличен заедно с информациоен текст течащ по екрана.

MTV Германия започна през 1997 г. като платен канал. Това беше първата регионална версия на MTV в Европа. Между 1999 г. и 2011 г. станцията беше предоставена като свободен канал . От 1 януари 2011 г. MTV Germany отново е част от пакетите за платена телевизия. По това време операторът обеща да увеличи броя на музикалните програми, като кодира програмата. От 2011 г. насам MTV е част от платената телевизия Sky Deutschland. От септември 2014 г. HD + сателитната телевизия е включена в HD. Класическото излъчване на резолюцията SD завърши преди 3 години.

През март тази година, Viacom пусна Free MTV Germany в интернет на www.mtv.de/live. Безплатно разпространение на интернет спечели много фенове в Германия, Австрия и Швейцария и интересът към безплатния MTV нарасна. Очевидно благодарение на успеха на MTV в интернет, програмата ще бъде достъпна безплатно дори и в класическия ефирн на спътникът Astra.

технически параметри -MTV Deutschland: Astra (19.2 ° E),  11.973 GHz, Pol: V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S / QPSK, FTA

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

Започваме с промените станали днес  на Turksat 42E, оператора KTV Yayıncılık Enformasyon Hizmetleri AŞ  реши да спре излъчването на Kanal A канала излъчваше от 15 септември 1997 г.  в SD и HD качество новини и информационни програми.

Другия канал прекратил излъчването е Rumeli TV той излъчваше на позиция около 12 години програма с политематичен профил.

След няколко месечно прекъсване  се завърна канала TVT но на нова честота на старата има инфо карта.  За разлика от предишния музикален профил сега канала излъчва сериали и филми с нов дизаин на логото.

Нови параметри:  Türksat 4A (42 ° E), 12095 GHz, Pol. H, SR 4800, FEC 5/6, DVB-S / QPSK, FTA

___________

Като за край новина която за сега няма отражение на сателита излъчването на турските музикални канали в youtube.com KRAL TV и KRALPOP TV както и канала с световни хитове KRALWORD TV преминаха в HD (720P) излъчване на сайта като вече имат и HD в логото за сега каналите не са качени в тази резолюция на сателита.

 

 

 

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

Още една руска телевизионна станция е достъпна за международни зрители. Операторът на руската търговска телевизия REN TV пусна международна версия на спътниковата програма на Astra 5B .
REN International се излъчва на мултиплекс DVB-S2 на 12.070 GHz заедно с други програми като Perec International, Domašnyj telekanal International и NTV Mir.
REN TV International се фокусира върху зрителите в Руската федерация. Публиката представя по-специално програми за собствено продуциране, новини, документи, текущи интервюта, сериали и развлекателни програми.

технически параметри - REN International: Astra 5B (31.5 ° E),  12.070 GHz, Pol. H, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 / 8PSK, FTA

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

Днес започна прехода на пакети от Hellas Sat 2 на Hellas Sat 3 на позиция 39E. Дубайския правителствен информационен  канал The Media Office HD един от първите клиенти на Hellas Sat вече с излъчване на  Hellas Sat 3  на честота  12188 V . До сега каналът излъчва на 2 честоти на 2 различни лъча на Hellas Sat 2  (F2 Европа и S2  близкия изток).  Тъй като новия сателит няма да излъчва на честоти под 11.200 за Европа се налага и прехода на новата честота на излъчването от 11083 V DVB-S2/8PSK MPEG-4 4444 3/4. Преди  няколко дена на новия сателит за почна излъчване и кипарския канал RIK sat който използва съшия отпадаш обхвата на стария сателит.

Параметри на новата честота на The Media Office HD: Hellas Sat 3/39E 12188 GHz, Pol.: V  SR: 4444 FEC: 3/4 DVB-S2/8PSK MPEG-4 FTA

Who's Online

В момента има 86  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2017 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.