Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
SES планира революция в сателитния флот

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Главен изпълнителен директор на SES Стив Колар, съобщи по време на Световната седмица на спътниковия бизнес, че скоро ще поръчат нови сателити , които ще бъдат специални проектирани да работят на която и да е част от света.

Един сателит ще може да предостави услуги на дадена орбитална позиция и на даден пазар като 19.2Е, 23.5E, 28.2E и 108Е. До края на този месец SES иска да започне преговори с потенциални доставчици на сателити и до началото на следващата година да поръча и ракети за изстрелване.

Концепцията разчита на изграждането на идентични сателити а няма да са проектирани нови сателити за определена орбитална позиция. Освен това SES разглежда възможността за пускане в действие изстрелване на три спътника с една ракета, би било по икономично решение.

Who's Online

В момента има 23  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.