Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Feed RSS

feed-image Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

Първият безплатен спортен канал от семейството на beIN Sports стартира тази вечер на турския телевизионен пазар. Новата станция е  наречена beIN Sports Haber и  излъчва свободно от сателита Türksat 4A.
Приемането на програмата ще бъде ограничено за Турция и околните държави, поради предаването на програмата от транспондер от местния лъч. Канала започна излъчване точно в 19 часа днес и представяне на програмата и водещите.

Bein Sports Haber ще завърши редицата от платени програми за хитови спортове на сателитната платформа Digitürk.  Очаква се, че в програмата ще се появят най-добрите световни футболни състезания Супер Лиг и TFF 1.Lig. основен акцент ще са спортните новини.

Информация за стартирането на bein Sports Haber в Турция бе обявена през юли тази година. Канала вече излъчва в SD и HD.

технически параметри - beIN Sports Haber: Türksat 4A (42 ° E), 12,379 GHz, Pol. H, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S / QPSK, FTA

 

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

Програмите които излъчват свободно на  европейска спътникова система ASTRA на 19.2 ° E се увеличиха с  френскоезичната - програмата Mont Blanc Live. Разпространението се извършва в MPEG-4 / SD.
Mont Blanc Live се появи на мултиплекса на DVB-S2 в допълнение към BBC World News HD, NHK World HD и Al Jazeera English HD.

Mont Blanc Live е свързан с друг френски  канал 8 Mont Blanc, който излъчва свободно в HD от Eutelsat 8 West A 5 ° W).Mont Blanc Live е друга станция, но и посветена на същия жанр.

технически параметри - Mont Blanc Live: Astra 1KR (19.2 ° E),  11.229 GHz, Pol. V, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2 / 8PSK, FTA

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

Известен най-вече за производство на платена телевизия това, е  руския оператор RTVi който, откри първата станция, която е предназначена за безплатно разпространение. Новия канал RTVi Архив се излъчва свободно  на сателит Eutelsat Hot Bird 13C (13 °) на честота 11.296 GHz, Pol. Н (SR 27500, FEC 5/6, DVB-S / QPSK).

RTVi Архив предлага най-добрите програмни, които са произведени за  над 20 години международен новинарски канал на руски RTVi . В ефира на  RTVi Архив ще бъде излъчено повече от 10 хиляди. часа на съдържание от архивите на главната телевизионна станция, кодирана  и достъпна само срещу заплащане в Европа.
Излъчването на  RTVi се излършва в засилено сътрудничество с оператора iKOMG , който ще доставя свободния канал  RTVi Архив  много милиони домакинства в Европа. Платен канал RTVi също така се излъчва на съшия транспондер, но  е криптиран в Viaccess 5.0.


Параметри: Eutelsat Hot Bird 13C (13 °) 11,296 GHz, Pol Н, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S / QPSK FTA
I

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

Първият безплатен спортен канал от семейството на beIN Sports скоро ще бъде пуснат на турския телевизионен пазар. Новата станция ще бъде наречена beIN Sports Haber и ще излъчва свободно от сателита Türksat 4A.
Приемането на програмата ще бъде ограничено за Турция и околните държави, поради предаването на програмата от транспондер от местния лъч.

Bein Sports Haber ще завърши редица платени програми за хитови спортове на сателитната платформа Digitürk.  Очаква се, че в програмата ще се появят най-добрите световни футболни състезания Супер Лиг и TFF 1.Lig. основен акцент ще са спортните новини.

Информация за стартирането на bein Sports Haber в Турция бе обявена през юли тази година. Канала вече излъчва в SD и HD. Преди старта може всеки ден да видите инфокарта с график на спортните събития които ще се излъчват по платените канали на beIN Sports.

технически параметри - beIN Sports Haber: Türksat 4A (42 ° E), 12,379 GHz, Pol. H, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S / QPSK, FTA

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

Нов канал тества на Intelsat 17,  66 °Е  под името Dalkom TV.  В рамките на многогодишно споразумение Dalkom, частна операторска фирма със седалище в Сомалия, ще включва спътниковите услуги Ku-band, предоставени от Intelsat 17, за разширяване на услугите, предоставяни понастоящем от неговата оптична мрежа. Това включва разширяване на широколентовите мрежи за предприятия в страни като Южен Судан и Демократична република Конго, както и в Близкия изток. Dalkom ще добави DTH услуги към своето портфолио в Сомалия. Intelsat 17, разположен на 66 ° изток, е част от видео разпространението на Intelsat в района на Индийския океан.

Dalkom Сомалия е водещ доставчик на телекомуникационни услуги в Сомалия, създаден през 2003 г. Оттогава Dalkom Сомалия се превърна в една от най-бързо развиващите се телекомуникационни компании, предлагаща решения от ново поколение за широколентов достъп, свързаност, изчислителни облаци, управлявани услуги, И интернет услуги за бизнеса, търговията на едро и потребителските сегменти.

Теста е 1 SD канал в mpeg 4 параметри: 12613 V 5000 1/2 DVB-S2/QPSK FTA

Who's Online

В момента има 53  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2017 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.