Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Хърватската HRT тества международен канал

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Hърватската държавна телевизия HRT (Hrvatska radiotelevizija) добави предварително обявения канал HRT - HTV 5. На Eutelsat 16А (16 °) се появи некодиран тест на този канал с надпис HR - HRTV ZGRB.
HRT - HTV5 ще бъде нова програма, насочена предимно към хърватите, живеещи в чужбина, и към по-широката международна аудитория. Станцията ще излъчва новини и информация на чужди езици - английски, немски и испански.
Програмата ще включва новини и информация, образователни, музикални, научни и културни програми. Според EPG канала ще стартира експериментално на 28 декевмри.

Тестовете на HRT - HTV 5 на сателита Eutelsat 16A сега се състоят от тесткарта с текст HR - HRTV ZGRB. Излъчването е в MPEG-4 / SD за разлика от другите канали на телевизията които излъчват в  MPEG-2.

Технически параметри:Eutelsat 16А (16,0 ° E)  10.720 GHz, Pol. H, SR: 27500, FEC: 3/4, DVB-S / QPSK FTA

Who's Online

В момента има 74  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.