Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
The Medical Channel стартира в България

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

 The Medical ChannelНов телевизионен канал със здравна и медицинска тематика вече е достъпен за българските зрители чрез услугите на Еском

The Medical Channel е изцяло преведен на български

 

За първи път телевизионните зрители в България ще имат възможност да се потопят в информативно наситеното, забавно и уникално телевизионно съдържание на The Medical Channel.

 Те ще имат тази възможност благодарение на обединените усилия на международния дистрибутор на телевизионно съдържание Limeclip Ltd и телевизионния и интернет доставчик Еском – подкрепяйки бързата експанзия на The Medical Channel в Централна и Източна Европа.

Базираната в Лондон компания Limeclip Ltd стартира своя IPTV/ кабелен телевизионен канал през юли миналата година. Целта е, чрез иновативната платформа, The Medical Channel, да стане възможно да се обединят водещи мнения от обширната общност специалисти в областта на медицината и здравето, да се увеличат познанията относно различни заболявания в достъпен телевизионен формат за масовата публика.

  The Medical Channel вече се разпространява в четири различни страни, благодарение на партньорството си с SBB, Telemach Slovenia, Telemach BiH, MAXtv, Radijus, Vektor, T-2, VIPtv и B.net.

  Новото разпространение на канала в партньорство с Еском ще разшири обсега на проникване на The Medical Channel и разпространението му в пета територия, като ще направи неговото съдържание достъпно за аудиторията на телевизионните зрители в България.

 Партньорството с Еском отбелязва вълнуваща крачка напред, базирайки се на добрата репутация на българската фирма.

 В началото дейността на Еском е концентрирана предимно върху хардуера. През последните години фирмата прави бърз напредък и става един от добре развитите комуникационни оператори в региона.

 Еском предлага услуги с отлично качество и не прави компромиси с това. Мениджърът дистрибуция на Limeclip Ltd – Нивес Лепин, приветвсва новото партньорство с Еском и казва, че то ще допринесе много за подобряване познанията относно медицинските и здравни проблеми в страната. „Ние сме много доволни, че нашият канал се разпространява от Еском“, казва тя. „Даваме си сметка, че има недостиг на коректна, висококачествена здравна и медицинска информация за аудиторията. Чрез стартирането на изцяло преведен на български канал в България, ние имаме възможност на комуникираме важни здравни и медицински послания от достоверни източници към широка нова аудитория.“

 Шени Делчева, Изпълнителен директор на Еском, добавя „Еском е фирма, създадена през 1990 г., която непрекъснато подобрява и усъвършенства качеството и разнообразието на своите услуги, въпреки трудните пазарни условия. Ние смятаме, че със стартирането на The Medical Channel на нашата платформа ще предложим на клиентите си уникален и висококачествен продукт, от който те ще останат доволни. Щастливи сме да си партнираме с The Medical Channel, осигурявайки качествени и достоверни програми за нашите клиенти, интересуващи се от здравни и медицински теми“

Who's Online

В момента има 141  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.