Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Теленор пуска HBO Go като допълнителен пакет за абонатите на мобилната им услуга

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

 Теленор обяви, че ще бъде първият мобилен оператор в България, който ще предлага на клиентите си услугата HBO Go, без нужда от абонамент за пакета канали HBO или въобще за кабелна/сателитна телевизия. Условието да използвате HBO Go е да сте клиент на абонаментните планове на Теленор, като услугата за видео стрийминг се добавя под формата на пакет. Цената на HBO Go ще бъде 7.99 лв. на месец, като пакетът може да бъде спрян по всяко време. HBO Go може да бъде активирана като допълнителен пакет от клиентите на Теленор от 15-и февруари.  Така Теленор ще предложи добавена стойност за своята 4G LTE мрежа, като ще остане фокусиран върху мобилните услуги и няма да бъде доставчик на телевизия в традиционния вид на услугата. HBO Go е услуга за гледане на онлайн видео, която предлага над 2500 часа съдържание.

Info: nixanbal.com

 

Who's Online

В момента има 30  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.