Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
ММ се завърна онлаин

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 
Продължаваме заедно  Здравейте приятели!
Готови ли сте за новата епоха в онлайн забавленията с програмата на ММ ТВ? Искате ли да бъде открит талантът ви или да достигнете до многомилионна аудитория с глобално покритие? Бъдете наши гости по всяко време и навсякъде. Гледайте ни на телефон, таблет, PC или Mac.

ДОБРЕ ДОШЛИ НА НАШЕТО МУЗИКАЛНО ПЪТЕШЕСТВИЕ!

ММ ТВ е онлайн платформа за музика и лайфстайл, интернет медиа и електронна борса за таланти.
 
Точно в 00 часа на 11 септември на адрес http://mmtvmusic.com/ се завърна  канала ММ след спиране не излъчването му през 2010г.
 
Телевизия ММ е създадена на 3 март 1997 г. от Красен Крайчев, Тони Танов и Камен Воденичаров като първия български изцяло профилиран музикален канал. През следващите години каналът, първоначално достъпен само в столичните кабелни мрежи, разширява покритието си в цялата страна. През 2000 година е качен на сателит и това дава възможността да бъде гледан и международно. През 2003 г. е стартиран дъщерен канал - M2, който се профилира с изцяло българска музика. През 2005 г. ММ създава своя звукозаписна компания - MM Records.

През същата година телевизията е закупена от Apace Media Group, като новият собственик цели разширяването на музикалния бизнес в България. През 2007 г. е закупена от Balkan Media Group Limited, дотогава притежаваща медийната група Диема Вижън (Диема +, Диема 2, Диема Фемили и Диема Екстра). Новият собственик закрива канала за българска музика M2. През 2009 г. телевизията е придобита изцяло от Modern Times Group, собственика на Нова телевизия. От същата година каналът излъчва само музика, без предавания. През 2010 г. на честотите на телевизия MM Нова ТВ стартира новия си спортен канал - Нова Спорт.

Who's Online

В момента има 85  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.