Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Съобщение на ръководството на TV7, NEWS7 и Super 7

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Ето какво съобщение се появи на сайта на TV7 две седмици след като канала беше спрян от големите оператори.

УВАЖАЕМИ ЗРИТЕЛИ

УВАЖАЕМИ ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ,

На 13.09.2016 г. СЕМ взе решения за отнемане на лицензиите и за заличаване на програми TV7, Super7 и News7. Решенията са с разпореждане за предварително изпълнение, затова  на 17.09.2016 г., ден след като невръчените на телевизията уведомителни писма бяха качени на интернет страницата на СЕМ, преустановихме разпространението на телевизионни програми TV7, Super7 и News7.

Решенията на СЕМ са незаконни и затова на 19.09.2016 г. депозирахме в СЕМ жалба до Върховния административен съд на Република България с искане за спиране на предварителното изпълнение и прогласяване на нищожността на актовете.

Надяваме си, че съдът ще вземе законно решение и ще прекрати поредната брутална атака срещу медиите. Решени сме да потърсим и международна подкрепа, защото считаме, че нищо не оправдава беззаконието, упражнявано от административен орган, на който държавата е гласувала огромно доверие и предоставила широки правомощия.

С уважение: Екипът на TV7, Super7 и News7
 
Каналите все още излъчват лого на черен фон в по малките оператори използващи сигнал от Bix.bg. (NEWS7 е на син екран)

Who's Online

В момента има 61  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.