Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
AMC разширява разпространението си в България и Хърватия с нова сделка за региона, сключена с Telekom Austria Group

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

 AMC Networks International – Central Europe(AMCNI CE), която разпространява AMC в Централна Европа, и Telekom Austria Group, водещ доставчик в областта на комуникациите в региона, оповестиха че са сключили сделка за осигуряване на пренос на AMC сред всички платени телевизионни абонати на Telekom Austria Group в България и Хърватия. Източник на оригинални драматични сериали, като „В обувките на Сатаната“/“Breaking Bad, „Пази се от живите мъртви“/“Fear the Walking Dead, „Обадете се на Сол“/“Better Call Saul“ и „През прокълнати земи“/“Into the Badlands, сега AMC със своите локализирани версии ще достигне до много повече български и хърватски домакинства.

Чрез тази дългосрочна стратегическа сделка AMC разширява разпространението си в България, достигайки и до абонатите в мрежата на Mobiltel (собственост на Telekom Austria Group), добавяйки ги към вече наличната дистрибуция на канала в мрежата на blizoo. В Хърватия AMC разширява кръга на зрителите си с включването на втория по големина оператор в страната - VIPnet, чрез който Telekom Austria Group ще започне да излъчва AMC на 10 октомври 2016 година.

"Ние постигнахме дългосрочно споразумение с Telekom Austria Group, което е признание за стойността на канал AMC и неговите отличени с награди висококачествени програми” -  заяви Балаш Хайош, регионален търговски директор на AMCNI CE. „Радваме се да доставим съдържанието на AMC на клиентите на Telekom Austria Group,  което включва и предстоящата премиера на сезон 3 на сериала „Спри и се запали“/“Halt and Catch Fire. Освен това, през декември 2016 година ще доставим на Telekom Austria Group и AMC HD, а през следващата година сътрудничеството ни ще се разраства още повече."

Сезон 3 на „Спри и се запали“/“Halt and Catch Fire“, чиято премиера в тези страни е на 10ти октомври 2016 година, отразява периода на възход в развитието на индустрията на персоналните компютри в началото на 80-те години на миналия век, фокусирайки се върху четирима главни герои, които се борят да правят иновации в условията на бързо развиващите се технологии.

Франц Бадер, директор по международните продажби на едро в Telekom Austria Group, коментира новото споразумение по следния начин: “Ние приветстваме споразумението с AMC, което ни дава възможност да навлезем на пазара в Хърватия и България и да доставим ново висококачествено тематично съдържание в по-широк регион от Централна и Източна Европа. Телевизионното разпространение на Telekom Austria Group улеснява достъпа до света на платената телевизия, като предлага тези отличени с награди филми на по-голям кръг от зрители на нашите пазари.”

За AMC тази стъпка в Източна Европа е най-новата от процеса на разширяване на присъствието на канала в регионите от Централна и Източна Европаот стартирането на канала в края на 2014 годинаСега AMC е част от телевизионни платформи в повече от 125 страни и територии из цяла Европа, Латинска Америка, Азия, Африка и Средния изток.

 

 

 За AMC Global

 

AMC Global – търговско поделение на AMC Networks International, посвещава програмите си на любими филми от всички жанрове и епохи и на интересни премиерни програми в стремежа си да предложи на зрителите нещо по-дълбоко, нещо по-богато, Нещо Повече. Мрежата е създала някои от най-награждаваните сериали на изминалото десетилетие, придавайки нов облик на драматичния разказ. Освен че е широко разпространена в цяла Северна Америка, AMC се предлага в над 125 страни. AMC Global е първокласна развлекателна дестинация, която се предлага в HD и SD на различни платформи – ефирни, онлайн, по заявка и мобилни.

 

 За AMC Networks International

AMC Networks International – световното поделение на AMC Networks, предлага развлекателно и търсено програмно съдържание на абонати в над 140 страни и територии, сред които Африка, Азия, Европа и Латинска Америка. AMCNI включва световните брандове Sundance Channel и AMC, както и популярни, локално признати канали в различни програмни жанрове. За повече информация можете да посетите: www.amcnetworks.com/amcni

 

 

 

Who's Online

В момента има 53  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.