Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Da Vinci Learning вече е достъпен за абонатите на VIVACOM в България

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

  Da Vinci Media GmbH Da Vinci Learning обявява разширяването на присъствието си в България, стартирайки своя канал Da Vinci Learning на DTH и IPTV платформите на VIVACOM от 19-ти октомври.

Това най-ново развитие илюстрира нарастващото разпространение на Da Vinci Learning в Европа и в целия свят. Започнал дейността си в Източна Европа, страните от ОНД и Турция, днес каналът се излъчва в над 100 територии от Европа, Азия и Африка на 16 различни езика и достига до над 300 милиона абонати.

 След стартирането си в България през юни 2009 г., Da Vinci Learning е в постоянен растеж, който сега достига нов връх с това много важно партньорство. Разпространението на канала чрез VIVACOM означава, че още повече български семейства сега ще могат да се насладят заедно на съдържателни образователни преживявания пред телевизионния екран. Те ще имат възможност на гледат отличени с награди образователни програми и документални филми от цял свят, които насърчават активното участие и които повеждат зрителите на едно вълнуващо пътешествие към нови открития. Da Vinci Learning приема това ново партньорство като чудесна възможност за повишаване на познанията на по-голяма част от българските зрители по всички теми, свързани със света, в който живеем. Фердинад Хабсбург, основател и изпълнителен директор на Da Vinci Media GmbH коментира: „Ние сме щастливи да обявим това вълнуващо партньорство с VIVACOM. Уверени сме, че чрез добавянето на абонати към нашата база ние подкрепяме и развиваме по-голяма кауза - тази, която става все по-важна с всеки изминал ден – образоването на любопитните умове. Сигурни сме, че това ще ни помогне и да разширим нашия бранд и нашите програми по много въздействащ начин.“

  Da Vinci Learning

 Da Vinci Learning е част от Da Vinci Media GmbH, независима медийна група, посветена на това да предоставя образование по забавен начин с ефирни или програми по поискване, образователни приложения или чрез списания. От 2007 г. Da Vinci Media е разширила обхвата си в целия свят чрез своите висококачествени програми. Фирмата поддържа безупречно излъчване на своите образователни предавания от седалището си в Берлин, Германия.

 http://www.davinci-learning.com 

VIVACOM

VIVACOM e водещ телекомуникационен оператор в България. Компанията осигурява пълно телекомуникационно обслужване – фиксирана телефония, мобилни гласови услуги, фиксиран и мобилен високоскоростен интернет и цифрова интерактивна телевизия, както и индивидуални решения за нуждите на корпоративните си клиенти. VIVACOM реализира и редица обществено значими кампании в сферата на образованието, родолюбието, културата и спорта.

 

Who's Online

В момента има 36  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.