Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
News7 свалена от ефир-причини

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Резултат с изображение за news7Както бхме писали на 25 Юли 2015 News7 свалена от ефирно тогава не споменахме причините.  В кратко съобщение за медиите, от пресофиса на TV7 потвърдиха  известния на зрителите факт
В съобщението се казва:
"В отговор на запитванията на наши зрители, бихме искали да информираме, че от 24 юли т.г. NEWS7 вече не се излъчва чрез мултиплекс. Програмата на NEWS7 може да откриете при Вашия кабелен или сателитен оператор.
TV7 продължава да се излъчва и ефирно чрез мултиплекс
."

От медийната група наложиха тотално информационно затъмнение около причините за свалянето на телевизията от ефир, докато се стигна до днешния случай на живо - водещата на сутрешния блок на TV7 Диана Радева, в отговор на въпрос на живо от пловдивски зрител "защо не може да гледа News7 със стайната си антена", обясни: - "Свалиха ни от мултиплекса. Вече може да ни гледате само, ако имате договор с някой от кабелните оператори".

Спирането на ефирното излъчване предизвика множество спекулации, но от "Капитал"  са успели да се свържат с "НУРТС-България" (дружеството собственик на двете цифрови мрежи, които излъчват частните телевизии) за обяснение - на какво се дължи преустановеното излъчване на каналa.
Оттам са заявили, че причината за спряното ефирно разпространение на News7 е неплащане на задълженията от страна на телевизията по договора за разпространение на наземна цифрова ефирна телевизия с "НУРТС Диджитъл" ЕАД.

 

С тази новина почваме да наваксваме седимичната лятна пауза на сайта.

Who's Online

В момента има 53  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.