Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Промени по орбиталните позиции!

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

- Astra 2B приключи своята мисия на 19.4Е и го местят на 20W където ще замени NSS 7. Очаква се на 01 август да достигне позиция. Спътника предоставя услуги наклонено.

- Intelsat 9 приключи своята мисия на 43.1W и потегли към освободенатапозиция от Intelsat 701 а именно 29.5W орбитална позиция. Очаква се да достигне позиция на 14 юли. Спътника предоставя услуги наклонено.

- Amazonas 1 приключи оперативния живот на спътника. Спътника последно предоставяше услуги от 36W орбитална позиция. На тази позиция вече е налиния Hispasat 36W1.

- Eutelsat 36A приключи оперативния живот наспътника. Последната мисия наспътникабеше да запази честотния диапазон на 80Е орбиталнапозиция.

 

 

Who's Online

В момента има 146  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.