Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Промени по орбиталните позиции

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

- Intelsat 37e пристигна на целевата си позиция. Спътника беше изстрелян успешно в края на септември м.г. и техническите тестовебяха проведени на 84.5Е орбитална позиция. 

Intelsat 37e е петият по-ред нова генерация Intelsat сателит. Тежаща около 6 тона сателит е построен от Boeing , ще осигури капацитет за безжична връзка, корпоративна връзка VSAT и мрежи за мобилност от орбитална позиция 18W. Ще замени Intelsat 901 ,който ще бъде преместен на 29.5W орбитална позиция за нова мисия.

- Eutelsat 31A приключи своята 15 годишна орбитална мисия . Спътника последно бе ползван от Turksat на своята орбитална позиция 31.3Е за нуждите на временни излъчвания. Спътника изстрелян през 2003 година с име eBird 1 на орбитална позиция 33Е. 

На орбитална позиция 33Е за момента предоставят услуги Eutelsat 33C и Eutelsat 33E като на първия му предстои след няколко месеца да предостави услуги наклонено. заради тази причина започна преместването на канали към Eutelsat 33E. Най- вероятно след освобождаването на Eutelsat 33C да премине на 31.3Е където тази позиция бе освободена от Eutelsat 31A.

- Eutelsat 16C бивш Eutelsat Sesat съвместен проект между Eutelsat и RSCC приключи своята 18 годишна орбитална позиция на 14.5Е. Спътника бе преместен на орбит-гробище.

Who's Online

В момента има 176  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.