Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Express AM22 пристигна на новата позиция 80Е

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 3 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Express AM22 RSCCРуския телекомуникационен спътник Express AM22 вече е паркиран на нова орбитална позиция  80 ° E. Преместен е  тук след приключването на мисията  му на първоначалната си позиция 53 Е поета от новия сателит Express AM6.
Express AM22 е в процес на технически тестове, за да провери състоянието на спътника след премстването на  80 ° E,  новата позиция. Търговският старт на 80 ° E е насрочен за 5-ти август, 2015 г..
Express AM22 беше изведен през 2003 г. Той има 24 транспондера в Ku-обхвата. Спътника трябва да продължат да работи  на  мястото на спътника Express AM2, който се бореше от март 2009 г. с технически проблеми. Стартовете на  ракета-носител Proton с  наследниците на Express AM2  в годините 2011 и 2014 не са били успешни.
Най-вероятно, на стария-нов спътник Express AM22 на позиция 80 ° E, ще бъде използван главно за прехвърляне на данни и разпространение на няколко регионални канали.

Who's Online

В момента има 38  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.