Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Промени по орбиталните позиции

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Astra 2G- Първоначалната мисия на Astra 2G приключи на 21.5Е и започна преместването му на изток. Astra 2G успешно бе изстрелян на 27 декември 2014 година и продължение на три месеца беше на 21.5Е за да придобива право за използване на геостационарната орбита от правителството на Люксембург за сателита SES-16 / GovSat , която се очаква да стартира през второто тримесечие на 2017.Astra 2G го движат с около 1.35 градуса на ден. Има вероятност Astra 2G преди да бъде въведен в търговска експлоатация да бъде проведено технически тестове в Ku band на друга позиция.

Astra 2G е третият космически кораб от програмата за нови три сателитни инвестиции (Astra 2E, 2F и 2G), който SES договори с Airbus Defence and Space, за да се осигури замяната и да се увеличи сателитния капацитет в орбитална позиция 28.2 / 28.5 градуса изток. Astra 2G е проектиран на база доказана платформа Eurostar E3000. Снабден с 62 Ku и 4 Ka band транспондери. Ще тежи над 6 тона и оперативния живот му е 15 години. Различните лъчи ще осигуряват широко покритие над Обединеното кралство и Ирландия, Европа и Западна Африка. 
Спътник Astra 2G също ще подкрепи SATMED, електронна здравна платформа, замислен от SES и подкрепен от правителството на Люксембург и на Министерството на сътрудничеството и хуманитарната дейност в решение на сателитно базирана комуникация, насочена към подобряване на общественото здраве в нововъзникващите и развиващите се страни.

--------------------

Yamal 300K-Започна придвижването на Yamal 300K от 90Е позиция към 177Е на 15 април тази година. Преместени бяха и последните пакети от Yamal 300K на Yamal 401 в началото на този месец.  Yamal 300K е изстрелян през 2012 година с оперативен живот 14 години. 

Who's Online

В момента има 30  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.