Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Промени по орбиталните позиции

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Bard 7-Новият арабски сателит Badr 7, който успешно бе изстрелян през ноември миналата година и бе преминал серии от технически тестове на 26Е орбитална позиция. Спътника от днес потегли към нова орбитална позиция на Arabsat. Най-вероятно временната позиция където ще предостави услуги е 34.5Е или 44.5Е орбитална позиция на Arabsat. 

Badr 7(Arabsat 6B) е новият спътник на сателитния оператор Arabsat за предоставяне на телекомуникационни услуги за Близкия Изток , Африка и Централна Азия. Спътникът е първият от шесто поколение спътници на оператора. Произведен от европейските производители Airbus Defence and Space и Thales Alenia Space въз основа на Eurostar E3000 сателитна платформа. Снабден с 27 ku band транспондера и мулти спот лъчи в Ka band капацитет. Ще предостави допълнителен капацитет на 26Е орбитална позиция за телекомуникационни услуги(DTH. интернет, телефония). Badr 7 ще работи с мощност 11.5kW и с оперативен живот над 15 години. 

параметри:

име:Badr 7

производител:Airbus Defence and Space & TAS

капацитет: 27Ku / 24Ka

Зона на покритие: ТУК
 
Eutelsat 36A- Eutelsat 36A вече потегли към нова орбитална позиция на Eutelsat. Спътника беше заменен в началото на този месец от Express AMU1 на 36Е. Eutelsat 36A е изстрелян през 2000 година и снабден с 31 Ku транспондера. За момента не е ясно на коя позиция го местят.
 
Intelsat 7- Intelsat 7 приключи своята мисия на 18W и го движат на запад. Спътника е вече в края на оперативния живот и предоставя услуги наклонено.
 
 
 
 
Astra 1gAstra 1G бе паркиран на 62.7Е орбитална позиция.. Спътника на сателитния оператор SES е изстрелян през 1997 година и вече предоставя услуги наклонено около 1,3 градуса.
 
 

Who's Online

В момента има 54  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.