Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Dalkom DTH тества на Intelsat 17, 66 °Е

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Нов канал тества на Intelsat 17,  66 °Е  под името Dalkom TV.  В рамките на многогодишно споразумение Dalkom, частна операторска фирма със седалище в Сомалия, ще включва спътниковите услуги Ku-band, предоставени от Intelsat 17, за разширяване на услугите, предоставяни понастоящем от неговата оптична мрежа. Това включва разширяване на широколентовите мрежи за предприятия в страни като Южен Судан и Демократична република Конго, както и в Близкия изток. Dalkom ще добави DTH услуги към своето портфолио в Сомалия. Intelsat 17, разположен на 66 ° изток, е част от видео разпространението на Intelsat в района на Индийския океан.

Dalkom Сомалия е водещ доставчик на телекомуникационни услуги в Сомалия, създаден през 2003 г. Оттогава Dalkom Сомалия се превърна в една от най-бързо развиващите се телекомуникационни компании, предлагаща решения от ново поколение за широколентов достъп, свързаност, изчислителни облаци, управлявани услуги, И интернет услуги за бизнеса, търговията на едро и потребителските сегменти.

Теста е 1 SD канал в mpeg 4 параметри: 12613 V 5000 1/2 DVB-S2/QPSK FTA

Who's Online

В момента има 56  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.