Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Свободно от 13 ° E стартира канала Настоящее Время

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Американският пакет на Voice of America (Гласът на Америка), който над Европа се приема  от Eutelsat Hot Bird 13В (13 ° E), е допълнен с новинарският канал на руски език Настоящее Время. Излъчването  се извършва под името CurrentTime 200 на честота  12,226 GHz, Pol. V (SR 27500, FEC: 3/4, DVB-S / QPSK). Канал излъчва свободно (FTA).

Настоящее Время е емеждународен медиен проект за темите и събитията,  за хората. Ние предоставяме обективна, точна и безпристрастна информация, въз основа на фактите.
Ние предлагаме възможност да се говори за всички страни, и да обърне специално внимание на темите, които преминават от официално медиите. Стремим се да предлагаме пълен набор от мнения и коментари по спорни въпроси.
Информационно-аналитични предавания с марка Настоящее Время се разпространява в мрежите на 25 телевизионни оператори, партньори и в Интернет.
Телевизионни материали лесно достъпни на сайта, там се появяват оперативни новини, доклади и анализи, които помагат да се установи по-ясна картина на деня.
Параметри:Eutelsat Hot Bird 13B (13 ° E) 12,226 GHz, Pol V, SR:. 27500, FEC: 3/4, DVB-S / QPSK FTA Id: CurrentTime 200
 

Who's Online

В момента има 24  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.