Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Central Asia TV започна свободно (FTA) излъчване на 13E

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

На спътника  Eutelsat Hot Bird започва излъчване още един свободен канал - Central Asia TV  (CATV). Станцията рано излъчеваще на  източния лъч на сателит Yahsat 1A (Y1A) на позицията 52.5 ° E. Сега вече е достъпно и в Европа.
CATV е независима обществена телевизия, която е основана през 2015 г. и се фокусира върху междукултурния диалог между хора от различни националности, религии и мирогледи. Основната цел на телевизиония  проект е да предостави 250 милиона рускоговорящи зрители с културата, традициите, историята, философията и религията на народите в Централна Азия.
Параметри - Central Asia TV  (CATV) Eutelsat Hot Bird 13B (13 ° E)  12,149 GHz, Pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S / QPSK, FTA

Who's Online

В момента има 83  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.