Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Нов свободен HD канал на 13 ° E Alaraby 2 HD

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Арабската телевизионна мрежа Alaraby Television Network стартира  втория си канал Alaraby 2. Новата станция ще излъчва в  по-голямата част на Европа, Близкия изток и Северна Африка (област MENA). Канала излъчва на Eutelsat Hot Bird 13е (13 ° E) на честота 12,520 GHz, Pol. V (SR 27500, FEC: 3/4, DVB-S / QPSK). Каналът се излъчва в висока разделителна способност свободно.
Въпреки че основното излъчване на канала Alaraby TV се провежда от Лондон,  телевизионна мрежа има 11 клона в Близкия изток и света. Целта на дейността е да задоволи нуждите на Арабска информация и забавление на зрителите. Предимството спазва строги редакционни стандарти и по отношение на информацията, която се характеризира с баланс, обективност, точност и отговорност. Мрежата е създадена през януари 2015. Alaraby  канала в региона МЕНА се предава в HD от сателити в орбиталните позиции7°W  и 25,5 ° E.
Alaraby 2 HD има цел да достигне до зрителите в Северна Африка (Либия, Тунис, Алжир, Мароко, Мавритания) и арабската общност в Европа.

Параметри:Eutelsat Hot Bird 13E (13 ° E) 12,520 GHz, Pol V, SR:. 27500, FEC: 3/4, DVB-S / QPSK FTA

Who's Online

В момента има 111  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.