Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Първото демо на виртуална реалност VR на 19.2 ° E

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

На спътникът Astra 1N (19,2 ° E) стартира нов канал демонстрация - този път с нещо ново за сателит, поне в Европа, все още не е имало. Като част от тестовете се излъчва кратък кадри от хеликоптер полет предназначен за показване на виртуалната реалност с очила.

В канала се излъчва в 4K (Ultra HD), но не и с HEVC кодек а в H.264. За това се чува звуков сигнал ( хеликоптер на шумове на двигателя) в HE-AAC (стерео, 320 Kbit / сек).

Както е видно от материала - тя е изготвена чрез камерата OMNIC-360, за които тази технология е Fraunhofer HHI. Тя ви позволява да записвате видео в широкоекранен 360 °. OMNIC модел 360 се основава на десет сегменти 36 ° огледала, всеки от които е снабден с HD камера. Благодарение на разположението на камерите може да се регистрира видео обхващащо областта на оглед на прибл. 60 °

През 2014 материала, произведен от OMNIC могат да се обработват в реално време. С подкрепата на двигателя за пришиване Real Time Engine също разработен от Fraunhofer HHI, панорамна съдържание може да бъде проява на очилата за таблети и виртуална реалност в реално време.

VR demo канала е първия подобен канал на сателит над Европа на 19.2 ° E

Параметри:Astra 1N (19,2 ° E) 11,611 GHz, Pol H, SR: 22000, FEC: 5/6, DVB-S / QPSK

Заслужава да се отбележи, че на тест VR на този транспондер  замени последното свободно промо 3D.

Who's Online

В момента има 143  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.