Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
H2D Handshake 2 Deutschland канал за бежанци вече излъчва чрез ASTRA

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Една година след началото на масовото изселване на бежанци към Европа, в Германия вече има  официален телевизионнен канал за бежанци . Станцията се нарича Handshake2Deutschland (H2D) и има за цел да съдейства за интеграцията.
Излъчването е на спътника Astra на 19.2 ° E, както и  в германските кабелни мрежи и интернет. Проект Handshake2Deutschland е нетърговски медийна компания High View und Apfel TV Kontor. Редица програми, включително пояснителния филми, новини и журнални предавания са на немски, английски и арабски.

'' Интеграцията на бежанците е предизвикателство за обществото и медиите компанията може също да помогне, '', каза Франк Apfel, главен изпълнителен директор на H2D, която стои зад програмата. Бежанците чрез канала бързо да намерят своя път в германското общество. Програмата ще се въведе германската култура на живот и ценностите, върху които се основават на германското право.

Параметри - H2D: Astra (19.2 ° E)  11420 GHz, Pol. H, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S / QPSK, FTA

Who's Online

В момента има 86  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.