Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Новини за позиция 75 ° E

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Новият телекомуникационен сателит ABS 2А (75 ° E) започна експлоатация на  първия транспондер на  Руския лъч Новият мултиплекс пуснат от GeoTelecommunications в режим тест на оператора. Целта е да се провери сателитното покритие на цялата територия на Руската федерация.

GeoTelecommunications провежда тестове на честота 12.560 GHz, вертикална поляризация, SR 43200, FEC 7/8, DVB-S / QPSK. Мултиплекс е една програма, наречена TEST и съдържа тестова таблица. сигнала в България е почти на нивото на другия сателит на позицията.

Kinosat - нов филмов канал на 75E. за сега свободен (FTA)
На сателит на ABS 2 (75 ° E) в един от мултиплексите на оператора GeoTelecommunications  се появи филмовия канал Kinosat.
Kinosat   се фокусира върху излъчване на филми. Това предаване е без рекламни блокове. Филмите се излъчват с руски дублаж, без възможност за избор на оригиналния саундтрак.
Kinosat  в момента излъчва некриптиран. Поради станция на програма за запълване на тестовия период скоро ще излъчва кодирано и се използват изключително за кабелни оператори в Руската федерация.

технически параметри - Kinosat : ABS 2 (75 ° E)  11,605 GHz, Pol. V, SR 43200, FEC 7/8, DVB-S / QPSK, за сега FTA

 

Who's Online

В момента има 116  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.