Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Sapphire Media International – най-големият дистрибутор в света на програми за възрастни за телевизия, VOD и мобилни устройства, има удоволствието да обяви пускането на нов канал за европейския и руския пазар – Barely Legal TV.

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

  Barely Legal TV показва най-горещите млади аматьори от най-продаваното списание на Hustler директно по телевизията. Каналът е софт или единичен X, което го прави подходящ за всякакви пазари. Предлага се и по-хард съдържание за VOD. Barely Legal TV е достъпен за сателитни, кабелни и IPTV оператори до 24 часа дневно, в зависимост от местните разпоредби.

 Изпълнителният директор на Sapphire Media, Джеръми Йейтс, каза “Радостен съм от стартирането на Barely Legal TV, който предоставя популярна категория програми за възрастни със свежи и естествени момичета, което е особено търсено на европейския пазар”.

 Списанието Barely Legal е публикувано за първи път през септември 1993 година от Лари Флинт и продължава да бъде най-продаваното списание на HUSTLER. Брандът Barely Legal се появява на видео през 1999 година. Извънредно популярният едноименен видеосериал е световен бестселър и носител на множество награди, сред които наградата на XBIZ Vignette за сериал на годината през 2017 година! Barely Legal е влиятелен бранд, послужил за стартова площадка на голям брой топзвезди на програмите за възрастни в продължение на години. Брандът е с дългосрочна перспектива за развитие.

  Sapphire Media е най-големият европейски дистрибутор на програми за възрастни за телевизия, VOD и безжични устройства. С прибавянето на телевизионния канал Barely Legal TV, в момента Sapphire Media International BV разпространява в Европа 6 канала за възрастни: Blue Hustler, Hustler TV, Hustler HD, RedLight HD и Private TV към 900 партньори-дистрибутори в над 52 страни. Sapphire е най-големият доставчик на програми за възрастни, предлагащ най-новите филми на Hustler, както и на много други водещи студия, като Jules Jordan, Zero Tolerance, Elegant Angel, Digital Sin и др., ексклузивно за телевизия, Pay-Per-View, IPTV, мобилни устройства и VOD. Седалището на компанията се намира в Амстердам.

 

Техническа информация

Телевизионният канал Barely Legal се предава чрез сателита Eutelsat 16° East – популярен сред DTH оператори и кабелни платформи от страните в Централна и Източна Европа.

 

 

 

Who's Online

В момента има 49  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.