Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Euronews се променя. Той ще се раздели на 12 отделни програми

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Паневропейският канал за новини и информация Euronews ще започне този месец, изпълнение на своята нова стратегия.  А тя е вместо да се излъчва един канал с много аудио версии  Euronews стане 12 отделни канала.
В периода между 10 май до 24-ти май, 2017 завършва основния канал на Euronews (един видео сигнал на няколко езика), който е в основата на излъчването на станцията, от създаването си през 1993 г. Това мултиплекса на Euronews ще бъде заменен от отделни 12 версии. Това позволява на всеки версии да доставят персонализирано съдържание страна или регион.  За сега на спътника Eutelsat Hot Bird на  13° East се появиха руската унгарската  италянскята и гръцката версии на канала освен това има и английска версия в HD.

Euronews Next проекта ще бъде изцяло изпълнен в следващите месеци и ще включва въвеждането на нови продукти и услуги, включително тематични страници, поставя нови водещи програми и иновативна нова световна програма.

Euronews излезе с нова стратегия много преди американската компания NBC Universal  да закупи 25 процента от акциите на Euronews за 30 милиона щатски долара.

Who's Online

В момента има 52  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.