Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Единственият сателитен оператор в България Bulgaria Sat ще сътрудничи на Media Broadcast Satellite

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Единственият сателитен оператор в България "Bulgaria Sat " и немската компания  Media Broadcast Satellite GmbH, доставчик на цялостни услуги за комуникационни решения, обхващащи услуги за излъчване, данни и телепортиране, се договориха да разширят клиентската база на BulgariaSat-1.

"Имаме удоволствието да си сътрудничим с Media Broadcast Satellite и сме много горди, че компанията ще подкрепи разширяването на базата на нашите бизнес клиенти чрез нашия спътник BulgariaSat-1. Продължаваме да търсим нови предизвикателства и да разработваме нови проекти. Силно вярвам, че това ще бъде успешно и нарастващо сътрудничество ", каза Джордж Скикос, главен оперативен директор и член на Съвета на директорите на Bulgaria Sat.

От пускането на BulgariaSat-1, първият геостационарен комуникационен спътник на страната през юни тази година, Bulgaria Sat разширява обхвата си и укрепва позицията си на технологичен лидер и най-иновативен сателитен оператор в Източна Европа. Компанията предлага иновативни широколентови услуги за широколентов достъп и широкообхватно покритие.

"С добавянето на BulgariaSat-1 към нашите излъчвания и платформи за данни разширяваме нашето портфолио от услуги за нашите клиенти от Източна Европа. Продължаваме растежа и наличността в този регион ", каза Кристиян Флешхауер, управляващ директор на Media Broadcast Satellite GmbH, при обявяването на споразумението.

Media Broadcast Satellite в момента управлява общо 19 DVB-S и DVB-S2 платформи за различни национални и международни клиенти на своя телепорт. Като пълноправен доставчик на услуги, компанията предлага на телевизионните оператори в ЕМЕА широкообхватни услуги за сателитна дистрибуция, които включват системи за възпроизвеждане, принос към сигнала, мултиплексиране, криптиране и услуги за връзване нагоре. Максималната наличност на сигнал е гарантирана от наблюдението на 24/7/365 сигнала във физическия персонален мрежов операционен център (NOC) на телепорта в Usingen / Германия. Media Broadcast Satellite е сертифициран по ISO 9001: 2015, ISO 27001: 2013, ISO 14001: 2015 и ISO 50001: 2015.

_____________________

Лек коментар към фирмата Bulgaria Sat: уж бг фирма а сайт на английски с новини на английски. Голям шум 1 бг спътник и после ....

Who's Online

В момента има 121  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.