Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
HMD Global отбелязва 1 г., като новия дом на телефоните Nokia

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

  12 големи постижения за само 12 месеца, от HMD Global

 София, 01 декември 2017 – HMD Global, домът на телефоните Nokia, отбелязва днес първата си годишнина. Само за 12 месеца стартиращата компания направи 12 големи стъпки в развитието си включително представянето на 11 нови устройства и глобални партньорства с индустриални гиганти като ZEISS. През този динамичен период домът на телефоните Nokia, бе напътстван и вдъхновен от ентусиазма на растящия брой почитатели.

 С амбиция да е наистина глобална още от първия ден, HMD Global вече представи новото си портфолиото от 6 смартфона Nokia и 5 мобилни телефона на над 80 пазара, осигури присъствие в 170 държави, стартира сайт на 48 езика и изгради солидни основи за бъдещ растеж.

 

Бърз растеж и мащаб

Появата на HMD Global на световната сцена бе отбелязано от завръщането на Nokia 3310 по време на Mobile World Congress 2017 и обявяването на първата глобална вълна от смартфони с Android. Новото портфолио спечели над 20 награди от изложението и се разпространи в различните държави. Днес телефоните Nokia са налични за продажба в над 80 държави и на 45 локализирани уебсайта на 48 различни езика. Устройствата са активирани в над 170 държави.

 През първата си година HMD Global изгради няколко основополагащи стратегически партньорства с лидери в индустрията, като Nokia, Google, Foxconn и ZEISS. През следващата година ангажиментите по тези партньорства са фокусирани към създаването на полезни иновации за феновете и поставянето на нови стандарти при смартфоните.

 

Изключителна реакция на феновете

Феновете по света посрещнаха новото портфолио с голяма страст, ангажираност и ентусиазъм, които ни оставят без думи. Повече от 1 милион души гледаха живото предаване на старта на Nokia 3310 и Nokia 3, Nokia 5 и Nokia 6, по време на MWC 2017. Видеата качени онлайн достигнаха 200 млн. гледания, а сайтът отбеляза над 87 млн. посещения за първата година. 2 200 000 почитатели във Facebook свидетелства, че феновете са активни и ангажирани.

 Флориан Сейш, главен изпълнителен директор на HMD, заяви:

  “След незабравимата година, на която станахме свидетели, искам да благодаря на феновете на за невероятното посрещане. Техният ентусиазъм и любов към новите телефони Nokia комбинирани с нашите усилия направиха възможен този успех. Това настина доказва стойността на контакта с хората, смисъла на изграждането на общност и вслушването в очакванията й към новите продукти. С прогреса, който постигнахме, и реакцията на почитателите, мисля че говоря от името на всички като казвам, че нямаме търпение да видим какво е подготвила 2018 г. за нас и феновете!“

   

Отдадени на продуктите и постиженията

С изчерпателно и отличително портфолио от продукти, доставени само в рамките на една година, HMD Global спази обещанието си да достави изчистен Android с всички свои смартфони. Като остана вярна на популярния дизайн, наследен с телефоните Nokia, всяко устройство е създадено на базата на три водещи принципа: технология с цел, дизайн за човека, и изчистена, сигурна и актуална версия на Android.

  Домът на телефоните Nokia със задоволство обяви включването на Android OreoTM в портфолиото си. Стартът с Nokia 8 ще продължи с осъвременяване на устройствата на феновете в редица държави, допълвайки чистия Android с екстри като Android Instant Apps и Background Limits.

 Юхо Сарвикас, главен продуктов директор в HMD Global, заяви:

 "Започнахме това пътуване с огромни очаквания от страна на феновете и огромна отговорност да надградим наследството на телефоните Nokia. Верни на нашите скандинавски корени, ние проектирахме красиви устройства, придържащи се към качеството на изработката, както се и очаква от наследниците на телефоните Nokia. Не сме търсили преки пътища в интегрирането на най-новите технологии, за да подобрим истинското изживяване. В същото време представихме иновативни предложения, като Dual-Sight в Nokia 8 и изключителната батерия с 2-дневен живот в Nokia 2.“

 

Пека Рантал, изпълнителен вицепрезидент и маркетингов директор of HMD Global, заяви:

 “Дизайнът и изработката на продуктите от цялото ни портфолио са оформени според очакванията на фенове ни, за това с удовлетворение следим позитивната им реакция. Лоялността им и обратната връзка, която получаваме през последните 12 месеца, ни вдъхнови до голяма степен за това, което предстои. В крайна сметка беше една вълнуваща първа година и вече гледаме напред към онова, което ще ни поднесат следващите 12 месеца. Убедени сме, че те ще са още по-добри.“

 

Who's Online

В момента има 79  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2018 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.