Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
SES Video ще разпространява радио и видео каналите на Телеком Сърбия

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

SES Video ще излъчва каналите на RTS в цяла Европа от сателит Astra на 5 Изток

Люксембург, 10 юли 2017 -- SES (Euronext Paris и Luxembourg Stock Exchange: SESG) обяви днес, че в сътрудничество със своя дългогодишен партньор Телеком Сърбия, са договорили разпространението на 6 телевизионни канала и 1 радио канал на оператора на територията на цяла Европа.

Шестте RTS канала: RTS Satelit, RTS Život, RTS Drama, RTS Kolo, RTS Trezor, RTS Muzika и Радио Белград ще се излъчват до наземни кабелни оператори в цяла Европа и ще станат достъпни за над два милиона сърби живеещи в различни държави в Европа чрез карта за достъп, която се поставя в декодера. 

Телеком Сърбия е Сръбската телекомуникационна компания базирана в Белград. Тя ще осигури всички наземни дейности по проекта – кодиране, криптиране, ъплинк и ще използва капацитет на сателит ASTRA на орбитална позиция 5 Изток.

“Работим с нашите партньори от Телеком Сърбия от години по различни проекти и новото споразумение подобрява не само позицията ни на пазара, но и заздравява  дългогодишните отношенията помежду ни“, заяви Мартин Орнас-Кубацки, вицепрезидент и главен регионален директор за Централна и Източна Европа на SES Video, което е новото търговско подразделение на SES. Много сме щастливи, че RTS избра сателит ASTRA, за да достигне до своята сръбска аудитория в Европа.“
  
"Удоволствие е за нас да излъчваме програмите на RTS през сателит. Качеството и професионализмът на SES, както и дългогодишното ни партньорство, са от съществено значение за сключването на такава сделка и очакваме с нетърпение да обслужваме потребностите на RTS заедно с SES по най-добрия възможен начин", каза Милутин Николич, търговски директор, Телеком Сърбия.

Технически параметри:• Astra 4A (4,8°E), freq. 12,702 GHz, pol. H, SR 8624, FEC 3/5, DVB-S2/8PSK


За SES

SES e водещият в света сателитен оператор с флотилия от над 50 геостационарни сателита в орбита (GEO) и, благодарение на своите O3b мрежа, 12 сателита на средна земна орбита (MEO). Фокусирайки се върху добавена стойност, от край до край решения за четири основни сфери на бизнеса (Видео, Индустрия, Мобилност и Правителства), SES доставя сателитно комуникационно обслужване и разпространение, съдържание и интернет услуги до доставчиците, мобилни и фиксирани мрежови оператори, както до различни бизнеси, така и правителствени организации по целия свят. Флотилията на SES включва система от сателити ASTRA, които имат на голямото Direct-to-Home (DTH) покритие за Европа. Благодарение на своята O3b мрежа, SES значително усилва наличния си капацитет от данни, и е първия сателитен доставчик, който предоставя диференцирана и гъвкави оферти GEO-MEO в световен мащаб. Друго SES допълнение, MX1, e водещ доставчик на медийни услуги, който предлага пълен набор от иновативни дигитални видиа и медийни услуги.


За Telekom Serbia

Телеком Сърбия АД, Белград, заедно със своите дъщерни дружества, е модерна, изцяло местна телекомуникационна компания, която в продължение на 20 години играе водеща роля в областта на фиксираната и мобилната телефония, интернет и мултимедийната сфера както в страната, така и в региона. Чрез насърчаване на иновативния дух, Телеком Сърбия непрекъснато разработва нови технологични решения в полза на клиентите и околната среда и поддържа висококачествени безпрепятствени комуникации, предлагащи широка гама от канали и устройства за предаване на съобщения. Действайки по социално отговорен начин, тя помага на общността да преодолее слабостите на настоящето с общи усилия.

Who's Online

В момента има 49  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.