Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Нова платформа с 30 канала на 9Е

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Новa холандска платена платформа се готви да стартира по сателит на 24 юли т.г.. Името на патформата е Joyne. Платформата е наела капацитет от Eutelsat и ще използва телепорта на Eutelsat Париж- Rambouillet. 

Новата платформа ще започне с разнообразна комбинация отплатени и свободни канали със силен акцент на спорта. То ще включва 30 холандски и международниканала включително и FOX Sports HD и Discovery Networks Benelux канали. Използвайки мощния пан-европейски лъч на Eutelsat 9B/9E , клиентите ще могат да получат  DTH услугата с Conax Contego Cam карти и с 45см..Също така чрез мултифийд ще имат възможност за прием на канали и от 13Е орбитална позиция.

Актуализация: Започнаха тестовете  старта е на 1 август. Теста е с параметри : 11747 H и 12073V DVB-S2/8PSK MPEG-4 27500 5/6  за сега свободно излъчваща тест карта в HD.

Who's Online

В момента има 39  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.