Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Проблеми със сателита Intelsat 33е

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Телекомуникациония сателит Intelsat 33e на глобалния сателитен оператор Intelsat отново има проблеми. Информира Space Intel Report (SIR) въз основа на информация, предоставена от американския оператор Intelsat.

Главен изпълнителен директор на Intelsat Стивън Шпенглер през септември 2016 г., каза, че Intelsat 33е има проблем с основния двигател и ще се нуждаят от повече време, за да достигне орбита. Сателита по тази причина стартира търговска експлоатация до началото на 2017.
Поради тази аномалия той консумира ценно гориво да достигне орбита  живота на спътник е намалял с около 18 месеца. Спътникът е застрахован и операторът трябва да получи около 40 милиона долара.

Сега, Intelsat каза, че е друг проблем със сателита Intelsat 33е , който е произведен от Boeing. Според Space Intel Report спътника Intelsat 33е претърпя втори сериозен инцидент. Този път се отнася до способността да запази ключовите си позции север / юг.

Сателита Intelsat 33е е поциониран на  60° East там излъчваха NURTS Bulgaria ефирния мултиплекс в Multistream сега вече не е чудно защо тоя пакет сега се излъчва и на 39 Е.

Who's Online

В момента има 44  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.