Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
SES Video демонстрира виртуална реалност и последните новости в Ultra HD технологията на изложението IBC

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

  Гостите изпитаха живо предаване на виртуална реалност през сателит, Ultra HD с High Frame Rate и най-новият High Dynamic Range стандарт HDR10+

  Люксембург, 19 септември 2017 – SES Video представи най-модерните технологични открития на щанд 1.B51 на изложението IBC 2017 в Амстердам, което се проведе между 15 и 19 септември.

 На изложението бе направена демонстрация на сътрудничеството с Fraunhofer HHI, което позволи на посетителите да се потопят в центъра на Люксембург, благодарение на жива връзка през сателит на 10K x 2K панорамно видео съдържание, директно до щанда на изложението. Най-новият модел Fraunhofer HHI Omnicam-360 видео камера улови сцени на живо от центъра на Люксембург, които бяха ретранслирани през сателит АSTRA 2E на 28.2 градуса източна орбитална позиция, директно до щанда на SES. Гостите следиха на живо случващото се чрез очила за виртуална реалност и се пренесоха директно в сърцето на Люксембург, докато физически бяха на изложението в Амстердам. Гостите можеха да наблюдават образите на голям плосък екран и да приближават и отдалечават образите с дистанционно управление на 360 градусовата панорама.

 Втората демонстрация бе проведена в сътрудничество с LG, ATEME, France Televisions и 4-Ever. Беше излъчено съдържание в 100Hz High Frame Rate Ultra HD през сателит Astra на орбитална позиция 19.2 Изток. Съдържанието включваше бързи, екшън сцени и демонстрира ползите от високочестотното видео от 100 кадъра в секунда сравнено с 50 кадъра честота, което е настоящия видео стандарт в Европа. Видеото беше излъчено на OLED екран на LG, с прототипен HFR фърмуер.

 Третата демонстрация, в сътрудничество със Samsung, представи първото в света сателитно излъчване на Ultra HD в HDR10+ стандарт. HDR10+ е новият отворен стандарт на Samsung за образ с високо динамичен диапазон High Dynamic Range (HDR). HDR предоставя възможност за използване на динамична метадата и създаване на HDR ефект за всяка сцена, като намалява потъмняването на образа и цветността, за да подобри зрителното изживяване.

 “SES постоянно следи за развитието на новите технологии и работи с клиенти и партньори от индустрията, за да подобри още повече изживяването от гледането на телевизия, заяви за медиите Томас Вреде, вицепрезидент Нови технологии и стандарти в SES Video. “Нашите гости можеха да изживеят усещането, да са в центъра на Люксембург, чрез нашата VR демонстрация на живо, да се насладят на бързия образ с HFR технология, и да открият яркостта на образа в HDR10+ старндарт.”

 

Who's Online

В момента има 93  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.