Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Sky Deutschland удължи договора за 7 транспондера на 19.2E

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Оператора на немската платформа за платена телевизия Sky Deutschland ще продължи да предоставя услугите си от спътникова система Astra на 19.2 ° E. Операторът удължи многогодишния договор със сателитния оператор SES (Astra).
Съгласно новото споразумение, сключено със SES (Astra), Sky Deutschland ще продължи да използва 7 транспондера на орбитална позиция  19,2 ° E, за да предоставя видео услуги на милиони домакинства.

Орбиталната позиция на 19.2 ° E е най-важното място за тв разпространение в Европа, излъчващо над 450 програми на немски език. Излъчването от тази позиция се гледа от 17,5 милиона телевизионни домакинства в Германия. Броят на станциите в тази позиция все още се увеличава - от края на 2012 г. броят на станциите на 19.2 ° E се е увеличил с 25%. Качеството на изображението се увеличава с нарастващия брой HD станции. През същия период HD програмите са се  удвоили на 19.2 ° E и сега предлага над 160 HD програми и 6 Ultra HD

Who's Online

В момента има 33  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.