Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Гръцката Nova продължава с тестовете на 39Е!

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Гръцката Nova продължава тестовете на Hellas Sat 3/39E орбитална позиция. Активиран е нов транспондер (втори по ред) с име NOVA MCR HD Forthnet Group тук трябва да се отбележи , че Forthnet Group е собственик на гръцката сателитна платформа Nova. Тестовете на платформата започна както първи Ви информирахме в началото на този месец като периодично бяха сменени параметри на излъчване на транспондер с централна честота 12.233 H.

От днес е активиран нов транспондер като бе освободен първият с честота 12.271 H.

Гръцката платформа Nova се разпространява от Eutelsat Hot Bird 13E орбитална позиция като след оптимизация ползва общо 2 транспондера. Не е ясно до момента дали платформата ще бъде преместен на 39Е орбитала позиция или ще ползва за други цели на Hellas Sat.

параметри:Hellas Sat 3/39E 12.271 H 29700 3/4 DVB-S2/8PSK / възможно е да се променят параметрите на излъчване 

Who's Online

В момента има 65  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.