Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Германската версия на MTV стартира свободно на 19.2E

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Viacom International Media Networks (VIMN)) стартира на сателитната система  Astra на позиция 19.2 °  дистрибуции германската версия на канала за музика и начин на живот за млади MTV Deutschland.

Канал MTV Германия се появи в мултиплекс MTV Networks Европа на  честотните 11.973 GHz, Pol. V, озаглавен "MTV".

Завръщането на германската версия на MTV за безплатно излъчване бе обявено през август тази година. Според по-ранена информация немският MTV ще запончне да излъчва  на 1 януари 2018 г. Но канала вече е наличен заедно с информациоен текст течащ по екрана.

MTV Германия започна през 1997 г. като платен канал. Това беше първата регионална версия на MTV в Европа. Между 1999 г. и 2011 г. станцията беше предоставена като свободен канал . От 1 януари 2011 г. MTV Germany отново е част от пакетите за платена телевизия. По това време операторът обеща да увеличи броя на музикалните програми, като кодира програмата. От 2011 г. насам MTV е част от платената телевизия Sky Deutschland. От септември 2014 г. HD + сателитната телевизия е включена в HD. Класическото излъчване на резолюцията SD завърши преди 3 години.

През март тази година, Viacom пусна Free MTV Germany в интернет на www.mtv.de/live. Безплатно разпространение на интернет спечели много фенове в Германия, Австрия и Швейцария и интересът към безплатния MTV нарасна. Очевидно благодарение на успеха на MTV в интернет, програмата ще бъде достъпна безплатно дори и в класическия ефирн на спътникът Astra.

технически параметри -MTV Deutschland: Astra (19.2 ° E),  11.973 GHz, Pol: V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S / QPSK, FTA

Who's Online

В момента има 23  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.