Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Пакет от канали и радиостанции от Киргизстан на 31.5 ° E

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

На сателита Astra 5B (31.5 ° E) стартира много интересен пакет от основни радио и телевизионни станции от Киргизстан на честотата 11,834 GHz, Pol. H SR 30000, FEC 3/5, DVB-S2 / 8PSK. Целият пакет е копиран а от сателита Eutelsat 70B (70.5 ° E) който се излъчва на лъч за Централна Азия.
Пакетът на Киргизстан е изключително привлекателен за спортните ентусиасти. Пакетът включвая канал KTRK Sport, който излъчва мачове на Шампионската лига и английската премиер лига на живо. В допълнение, има и музикални канали (Music KTRK), за деца (KTRK Balastan), културния (KTRK Madaniat), информация (Ala-Too 24) филмовия( PIRAMIDA) и политемaтичните (KTRK Mir, ELTR, 5 канал, НТС HD).

Повечето канали се излъчват в  компресиране на видео MPEG-4 и качество на SD, само NTS HD е единственият в HD. Каналите излъчват свободно.

Параметри:Astra 5B (31,5 ° E) 11,834 GHz, Pol H, SR: 30000, FEC: 3/5, DVB-S2 / 8PSK FTA

Who's Online

В момента има 60  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.