Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Globecast удължи партньорството със SES за услуги за разпространение на Orange Romania

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

 Абонатите на сателитна телевизия от Orange Romania ще продължат да се радват на най-високия брой HD канали в страната чрез сателит ASTRA 31.5 Изток

София, 8 януари 2018Globecast, глобален доставчик на медийни решения, продължи договора си със SES за първокачествена услуга, за телевизионно разпространение, което осигурява на Orange Romania чрез сателитен капацитет от SES.

Според новото многогодишно споразумение, обявено от SES, Globecast ще наеме няколко транспондера на ASTRA 5B на орбитална позиция 31.5 Изток, за да доставя услуги на Orange Romania, която се нуждае от сателитен капацитет за предаването на 112 телевизионни канала, от които 52 във HD резолюция, в стандарт DVB-S2 и MPEG-4. Globecast управлява входния сигнал, форматирането и кодирането на сигнала за целия ТВ пакет, както и преноса на сигнала до телепорт, от където се качва на сателит ASTRA 5B.

Премиум ТВ офертата на Orange Romania е на пазара от юни 2013 с подкрепата на SES, като използва мощния и широкообхватен сателит ASTRA 5B за доставката на HD канали, които могат да бъдат приемани с най-малката сателитна чиния на Румънския пазар. В един силно конкурентен ТВ пазар, с 98% проникване на платена телевизия и пет платформи за сателитна телевизия, сателитната ТВ платформа на Orange расте в геометрична прогресия от самото начало.

 “Имаме голям опит в работата си със SES и това е само един пример за ползите за нашите клиенти от това сътрудничество. В такъв конкурентен пазар качеството на услугата е решаващ фактор, който предопределя успеха. Ние сме щастливи да удължим този сегмент от нашето партньорство.”, заяви Биляна Пумпалович, Генерален директор на Globecast Москва.

 “Това удължаване на договора подчертава водещата роля на сателитната инфраструктура за телекомуникационните оператори, при доставката на ТВ пакети до клиентите им.”, заяви Мартин Орнас Кубацки, Вицепрезидент и главен регионален директор на SES Video. Ние подкрепяме Orange Румъния, за нейната телевизионна услуга от самия й старт, не само с технологични решения, но и в областта на маркетинга, за да промотира услугата си на територията на цялата страната. Ние сме щастливи да продължим работата с такъв иновативен партньор и да способстваме доставката на висококачествена услуга то крайните клиенти.“

  “Изживяването е в основата на услугата, която доставяме на нашите клиенти, било с най-обхватната 4G мрежа в страната или със съдържанието, до което осигуряваме достъп.

 Горди сме да доставим до всеки дом пакета Orange Love, който интегрира сателитна телевизия и оптичен интернет достъп. Удължаването на партньорството ни с Globecast и SES напълно отговаря на тази стратегия.“, заяви Ив Мартин, Маркетинг директор на Orange Румъния.

 

 За Globecast

Globecast помага на клиентите да управляват съдържанието и да го доставят навсякъде, когато е необходимо. Компанията осигурява гъвкаво и безпроблемно придобиване на съдържание, управление и дистрибуция в световен мащаб, постоянно новаторство и инвестиране в нови технологии за създаване на нови услуги, ориентирани към клиентите. Globecast създаде първото в света хибридно влакно и сателитна мрежа за видео принос и разпространение. Тя предоставя всякакъв вид видео услуга, включваща: TV Everywhere OTT, сателит, кабел, видео по заявка и CDN доставка, използвайки медийни решения, съвместими с облак. Тя осигурява услуги за придобиване, агрегиране и разпространение на съдържание (CAAD) в повече от 110 мрежи.

 

За Orange Румъния

Orange е лидер сред мобилните телекоми в Румъния с 10 331 000 клиенти и приходи от 277,2 милиона евро към 30 септември 2017 г. Orange Румъния е част от Orange Group, един от водещите световни телекомуникационни оператори с над 269 милиона клиенти по целия свят. Orange Румъния предлага широка гама от комуникационни решения за клиентите си, както за индивидуални потребители, така и за компании, от основни услуги до гласови, данни, фиксирани и мобилни услуги, както и телевизионни услуги. Orange е водещ доставчик на глобални ИТ и телекомуникационни услуги за мултинационални компании под марката Orange Business Services. През март 2015 г. Групата представи своя нов стратегически план "Essentials2020", който поставя клиентския опит в сърцето на своята стратегия, за да позволи да компанията да се възползва напълно от цифровата вселена и силата на своите мрежи от ново поколение. Повече подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите на www.orange.ro

 

Who's Online

В момента има 37  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.