Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Сръбската телевизия за чужбина РТС СВЕТ с нови параметри на пакета

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Сръбската обществена радио и телевизия RTS (Radio-Televizija Srbije) повиши символ рейта на нейния мултиплекс на Astra 4A (4.8 ° E). Промяната на символа (SR) изисква ново сканиране на пакети с нова стойност на SR.

Мултиплекс RTS, което се уплинква от Телеком Сърбия, излъчват свободно международна станция РТС СВЕТ (по-рано RTS Sat) и Радио Белград
С новия SR мултиплексиране капацитет се увеличава за включване на допълнителни програми РТС - а именно RTS1, RTS2 и RTS Poletarac. Тези станции са кодирани в conax . Освен новите програми  в пакета RTS се разпространяват RTS Drama, RTS Kolo, RTS Muzka, RTS Trezor a RTS Život (всички в CA Conax) 

технически параметри - РТС СВЕТ: Astra 4А (4.8 ° E) . 12699 GHz, Pol. Н, SR 12936, FEC 3/5, DVB-S2 / 8PSK

Who's Online

В момента има 58  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.