Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Радио Телевизия Сърбия разпространяват всичките си канали чрез SES Video

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

SES Video и Телеком Сърбия разширяват дългогодишното си партньорството, като добавят още три телевизионни канала и три радиостанции за RTS (Радио Телевизия Сърбия)

Сръбският държавен телевизионен оператор RTS вече излъчва цялото си портфолио от девет телевизионни канала и четири радиостанции чрез Astra 5 градуса изток, след разширяване на сделката между SES и Tелеком Сърбия.

Съгласно споразумението, обявено от SES, телекомуникационната компания Телеком Събрия отпуска допълнителен капацитет на спътник ASTRA за излъчване на три допълнителни RTS телевизионни канала (RTS1, RTS2 и RTS Poletarac, канал за деца) и три радиостанции (Радио Белград 202, Радио Белград 2 и Радио Белград 3).

Досега Телеком Сърбия и SES имаха споразумение за излъчване на шест телевизионни канала и една радиостанция за RTS на 5 градуса изток. С това ново споразумение SES ще разпространява цялото портфолио на RTS на тази орбитална позиция.

"Това споразумение за разширяване е чудесен пример за това как силните партньорства, като това, което имаме с Телеком Сърбия ни позволяват да разширим присъствието си на определени пазари", каза Мартин Орнас-Кубацки, вицепрезидент продажби за Централна и Източна Европа на SES Video. "Радваме се, че RTS за пореден път се доверява на нашите услуги за разпространение и вярва в нашата надеждност."

"Телеком Сърбия разпространяваше шест канала чрез SES за своя клиент RTS през 2017г. SES е надежден партньор, предоставящ висококачествени услуги, затова Телеком Сърбия реши да разпространява още канали чрез SES, като така разширяваме дългогодишното си успешно партньорство", заяви Милица Йовичич, директор „Търговия на едро" в Телеком Сърбия.

За SES


SES e водещият в света сателитен оператор с флотилия от над 50 геостационарни сателита в орбита (GEO) и, благодарение на своите O3b мрежа, 12 сателита на средна земна орбита (MEO). Фокусирайки се върху добавена стойност, и цялостни решения в две основни направления: SES Video и SES Network. SES доставя сателитно комуникационно обслужване и разпространение, съдържание и интернет услуги до доставчиците, мобилни и фиксирани мрежови оператори, както до различни бизнеси, така и правителствени организации по целия свят. Флотилията на SES включва система от сателити ASTRA, O3b и MX1, водещ доставчик на медийни услуги, който предлага пълен набор от иновативни дигитални видео и медийни услуги.

Who's Online

В момента има 43  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.