Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Преход към MPEG4 HD/SD при Turksat

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

   Турският сателитен оператор Turksat обяви, че до края на 2018 година 80% от излъчващите канали на 42Е орбитална позиция ще бъдат превключени от DVB-S/MPEG2/SD на DVB-S2/MPEG4/SD или HD излъчване. Преместването от Turksat означава , че настоящите  стандартни приемници (поддържащи DVB-S/MPEG2) ще станат не използваеми. Турската асоциация за сателитна индустриация TUYAD заяви , че ще има 20% отстъпка за замяна на стари приемници с нови поддържащи DVB-S2/MPEG4/SD и HD приемане. Изчислено е , че в Турция 40% от общо ползващи сателитно оборудване са с стандартни приемници.

Цената на излъчването на канал от турския сателитен оператор ще бъде драстично понижен при  излъчване с MPEG4 формат на каналите. И с тази цел ще привлекат регионалните канали да бъдат превключени към новия стандарт. Договорено било и с първите 17 канала ,които се излъчват в стандартен формат да преминат към новия през този месец! За тази цел бе активиран пакет с новия стандарт и са качени първите 4 канали, които смениха излъчването си от MPEG2 към MPEG4.

параметри:Turksat 3A/42E 12.685 V 30000 2/3 DVB-S2/8PSK

Очаква се след голямата оптимизация на капацитета на 42Е свободният капацитет дабъде ползван за нови HD и UHDTV канали!

Who's Online

В момента има 55  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.