Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
AlComSat-1 с първи тестови пакети на позиция!

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Алжирският сателит AlComSat-1 , който се намира на 24.8W позиция и бе приключи техническите тестове от днес се появиха първите два тестови пакета. Двата тестови пакета се излъчват едни и същи канали Algerie 5 и китайският канал CCTV 3 в HD излъчване. Обхвата на лъча на сателита е доста широк като се приема сигнала и от нашата страна. 

Първият алжирския сателит беше произведен и изстрелян от Китай в края на миналата година. 

параметри:AlComSat-1/24.8W 12.160 / 12.240 H 30000 2/3 DVB-S2/QPSK / пакетите са в режим на тест и много вероятно да има корекции на параметрите /

Актуализация: Вече програмите са заменени с алжирските национални канали в HD резолюция на 12.160. А другия транспондер 12.240 вече е на DVB-S модулация и всички канали в SD и  A3 HD както и повечето национални радиоканали.

Who's Online

В момента има 139  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.