Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
M7 Group отново ще разчита на SES Video за разпространението на висококачествена телевизия

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Европейският оператор на платена телевизия удължава споразумението със SES за излъчването на своят пакет телевизионни канали в държавите от Бенелюкс и немскоезичните пазари

Люксембург, 13 април 2018 – M7 Group ще продължи да доставя на своите абонати телевизия с най-високо качество, след удължаването на споразумението със SES за доставянето на канали, през водещата орбитална позиция за Европа - 19.2 Изток.

Според обявеното от SES споразумение, M7 Group ще продължи да използва един цял транспондер на сателит ASTRA, за доставка на телевизионния пакет до своите абонати, в държавите от Бенелюкс и немскоговорящите пазари, през следващите 3 години.

"Ние сме доволни от разширяването на договора за транспондер на 19.2 Изток, което ни позволява да продължим да обслужваме нашите клиенти в Бенелюкс и немскоезичните пазари с ТВ канали през тази позиция, като същевременно се възползваме от голямото разнообразие от съдържание на тази орбитална позиция", каза Бил Вейдефелд, вицепрезидент бизнес развитие в M7 Group. "Като дългогодишен клиент на SES, ние ценим високото качество на доставките на услуги и очакваме с нетърпение да продължим плодотворно партньорство през следващите години".

"За нас е удоволствие да продължим да предоставяме на M7 Group достъп до нашата първокласна технология и съдържанието на 19.2 Изток и да им позволим да се възползват от силния обхват в страните от Бенелюкс и немскоговорящите страни“, заяви Мартин Орнас-Кубаци, вицепрезидент Продажби Централна Източна Европа в SES Video. "Групата M7 разчита на SES да доставя висококачествено съдържание в различни части на Европа в продължение на много години, не само през 19,2 градуса Изток, но и през позиция 23,5 Изток, за да достигне зрителите в Бенелюкс и Централна Източна Европа".

За SES


SES e водещият в света сателитен оператор с флотилия от над 50 геостационарни сателита в орбита (GEO) и, благодарение на своите O3b мрежа, 12 сателита на средна земна орбита (MEO). Фокусирайки се върху добавена стойност, и цялостни решения в две основни направления: SES Video и SES Network. SES доставя сателитно комуникационно обслужване и разпространение, съдържание и интернет услуги до доставчиците, мобилни и фиксирани мрежови оператори, както до различни бизнеси, така и правителствени организации по целия свят. Флотилията на SES включва система от сателити ASTRA, O3b и MX1, водещ доставчик на медийни услуги, който предлага пълен набор от иновативни дигитални видео и медийни услуги.Who's Online

В момента има 27  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.