Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Eutelsat първи клиент за Ariane 6

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Arianespace и Eutelsat сключиха дългосрочен договор за многократна продажба на услуги по повод Световната седмица на спътници в Париж.

Споразумението обхваща пет изстрелвания до 2027 г. и ще осигури на Eutelsat сигурен достъп до космоса с графична гъвкавост на рентабилни цени. С това споразумение Eutelsat e първи търговски клиент, който се регистрира за рн Ariane 6, новото поколение на Arianespace  което се очаква да започне от 2020 г.

Този нов дългосрочен ангажимент се основава на предходните договори подписани между Eutelsat и Arianespace през февруари 2013 г., който беше разширен през 2017 г. за изстрелванията на Eutelsat 7C, Eutelsat Quantum и Eutelsat Konnect с рн Ariane 5.

Who's Online

В момента има 160  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.