Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Авария на сателит Intelsat-904 (60 °Е)

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Днес, около 8 часа бългаско време имаше пълно изключване на американския сателит Intelsat-904 който оперира на позиция 60 ° East.  от този спътник  излъчват няколко руски регионални канали, радиопакета "Connect TV" и казахстанския "ТВ OTAU."
В момента, за приемането на радиостанциите може да стане от  спътника "Ямал-402" в позиция 55 ° East Казахстанските пакетни излъчва от резервната сателитна позиция «Kazsat-2" (86.5 ° Изток). Канала  "Брянская Губерния" е започнал да излъчва в цифрова платформа "Orion Express" (85 ° Изток). канала "Ника ТВ" поддържа своето излъчване в "Tricolor". Къде са и регионалната версия на канал "Кубань24"
Също така чрез «Intelsat-904" разпространяваха сигнал и  няколко руски интернет доставчици.

Към текушия момент няма информация дали спътникът ще се върне към нормална работа.

Who's Online

В момента има 66  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2019 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.