Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Американците (The Americans)- Сезон 5 по FOX

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

  От 7 ноември, всеки вторник @ 22:00 часа по FOX Премиера за България

„Американците“ е драма за сложния брак на двама съветски шпиони, представящи се за американци във Вашингтон, малко след началото на президентството на Роналд Рейгън. Уреденият брак на Филип и Елизабет Дженингс става все по-страстен и истински, но колкото повече расте напрежението от работата, толкова по-трудни за преглъщане стават жертвите, които трябва да направят. След като са разкрили истината на дъщеря си Пейдж (Холи Тейлър), способността на Филип и Елизабет да запазят анонимността си и да защитят семейството си е поставена под въпрос. Докато Пейдж настоява родителите и да я въведат по-навътре в мисията им, Филип и Елизабет срещат трудности да запазят нормалния живот на семейството си, особено покрай сина си Хенри (Кийдрих Селати). Романтичната връзка на Пейдж с Матю, сина на съседа Стан Бийман (Ноа Емерих), който е агент на ФБР и най-добрият приятел на Филип, остава най-голямата заплаха за сигурността на семейство Дженингс. Стан и партньорът му, агент Денис Адерхолт (Брандън Джей), работят по разкриването на нелегални съветски шпиони, живеещи сред тях. След като сътрудничката на КГБ и любовница и на Стан - Нина е изпратена обратно в Москва и екзекутирана за измяна, той успява да запази контакт с офицера на КГБ Олег Игоревич Буров (Коста Ронин). Разкъсан между дълг и съвест, мъжът споделя секретна съветска тайна със Стан, която позволява на ФБР да предотврати потенциална катастрофа. Разочарован от КГБ, Олег се прибира в Русия, но да избяга от миналите престъпленията се оказва по-трудно, отколкото е очаквал. С началото на Студената война параноята от двете страни достига своята връхна точка. Това прави работата на Филип и Елизабет жизнено важна и много опасна.

 

С участието на:

Кери Ръсел в ролята на Елизабет Дженингс

Матю Рис в ролята на Филип Дженингс

Брандън Джей в ролята на Денис Адерхолт

Коста Ронин в ролята на Олег Игоревич Буровg

Кийдрих Селати в ролята на Хенри Дженингс

Холи Тейлър в ролята на Пейдж Дженингс

Ноа Емерих в ролята на Стан Бийман

Марго Мартиндейл в ролята на Клаудия

Франк Лангела в ролята на Гейбриъл

 

ОРИГИНАЛНО ЗАГЛАВИЕ: The Americans

 ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЕПИЗОДА: Един час

ЦЕЛЕВА ГРУПА: Всички между 18 и 49 години

ЖАНР: Драма

ГРАФИК НА ИЗЛЪЧВАНЕ: Вточник @ 22:00 часа

 

Who's Online

В момента има 63  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.