Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Da Vinci Learning ще бъде с нов брандинг от 9-ти януари 2018 година

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Канал Da Vinci Learning, чества десетата си годишнина. През тези 10 години аудиторията на канала, която се радва на чудесата на познавателните програми, нарасна до 30 милиона абонати и семейства в Европа, Азия и Африка. 
През последната година каналът представи 20 премиерни поредици, включващи „Въпросите на Мили“, „Велики мечтатели“, „Доказано от опит“, „Изследователи“, „Математическа експлозия“, „Изглежда супер“ (сезон 2), някои от които бяха номинирани за престижни награди, като наградите „Еми“ за детски телевизионни програми
За да отбележи своята 10-та годишнина, каналът стартира на 9-ти януари с нов облик, изразяващ се в свежо и обновено графично представяне. 
Каналът като цяло ще бъде наречен само Da Vinci. 
При обновяването на бранда фокусът е поставен върху блока „Деца и семейство“, който е програмиран сутринта и през деня. Блокът „Възрастни“ в интервала 20:00 – 06:00 засега ще запази настоящия си бранд, но в близко бъдеще също ще бъде обновен.
За да бъде осигурена яснота за зрителите, наименованията ще бъдат променени така, че да съответстват на целевата аудитория на блока, за който са предназначени - сутринта и през деня каналът ще бъде Da Vinci Kids, вечерта и през нощта – Da Vinci Learning. 
Новото мото на канала е „Удивявай се всеки ден!“ Вниманието на Da Vinci е насочено към теми като изкуство, природа и наука, за да помогне на зрителите да разберат, че обикновеното… всъщност е необикновено. Използвайки комбинация от звукови и визуални ефекти, каналът отвежда на пътешествие, което показва, че това, което виждате, не е непременно това, което получавате. 
Задайте си въпроса дали да вярваме на всичко, което виждаме, и потърсете отговорите по канал Da Vinci!

Who's Online

В момента има 82  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2018 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.