Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
„Пази се от живите мъртви“ се завръща с четвърти сезон на 16-ти април ексклузивно по AMC – едновременно с премиерата на сезона в САЩ

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Днес AMC съобщи, че оригиналният сериалПази се от живите мъртви” (Fear the Walking Dead”) на AMC Studios ще се завърне с четвъртия си сезон с ексклузивна премиера по AMC в понеделник, 16ти април, в 05:00 ч., едновременно с премиерата в САЩ, след което премиерният епизод ще има повторение в същия ден в 00:00 ч. Премиерата на следващите епизоди от новия сезон на сериала ще се бъде в 4:00 и 23:00 ч. всеки понеделник от 23ти април.

В сезон 4 на Пази се от живите мъртвище видим света на Медисън Кларк (Ким Дикенс) и нейното семейство през други очитези на Морган Джоунс (Лени Джеймс), който влиза в историята от света наЖивите мъртви. Близкото минало на героите се смесва с несигурното настояще на борба и открития, по време на което те срещат нови приятели, врагове и заплахи. Те се борят един за друг, един срещу друг и срещу легион от неживи, за да изградят някакво съществувание под смазващата тежест на живота си, който се разпада. Ще има мрак и светлина, жестокост и милост; героизъм, корист и страх – всички те ще се стоварят в новата реалност наПази се от живите мъртви.

Продукция на AMC Studios, „Пази се от живите мъртви“ е с изпълнителни продуценти Скот М. Гимпъл, шоурънърите Андрю Чамблис и Иън Голдбърг, както и разбира се Робърт Къркман, Дейвид Алпърт, Гейл Ан Хърд и Грег Никотеро. Новият четвърти сезон ще съдържа 16 епизода, втората половина от които ще бъде излъчена по-късно през 2018 г.

 

За AMC Global

AMC Global – търговско подразделение на AMC Networks International, отдава почит на любимите филми от всички жанрове и епохи и показва оригинално програмно съдържание, предлагайки на зрителите нещо по-дълбоко и по-богатоНещо повече. Мрежата е създала някои от спечелилите най-голям брой награди сериали през изминалото десетилетие, придавайки нов смисъл на драматичната сюжетна линия. Освен широкото си разпространение из цяла Северна Америка, AMC се предлага в над 115 страни и територии. AMC Global е първокласна развлекателна дестинация, предлагана в HD и SD на всякакви платформи, включително ефирни, он-лайн, по заявка и мобилни

 

За AMC Networks International:

AMC Networks International (AMCNI) – световното подразделение на AMC Networks, предлага забавно и високо качествено програмно съдържание, което достига до абонатите в над 140 страни и територии, включително Африка, Азия, Европа, Латинска Америка и Средния изток. AMCNI включва световните марки Sundance Channel и AMC, както и популярните канали с местно значение в различни програмни жанрове. Повече информация ще намерите на адрес: www.amcnetworks.com/amcni.

 

Who's Online

В момента има 108  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2018 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.