Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Първият в света Ultra HD HDR телевизионен канал за пътешествия Travelxp 4K прави своя немски дебют на HD+ чрез SES

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Travelxp 4K прескача националните граници с помощта на немската платформа на SES HD+ и със съдействието на MX1

 Люксембург 12 Декември, 2017 – Travelxp 4K, един от водещите ТВ канали за пътуване и лайфстайл, ще доставя своето съдържание, в ултра висока резолюция (UHD) и висок динамичен обхват (HDR), чрез платформата HD+, до своите зрители в Германия, след 13 декември 2017 г.. Каналът ще се разпространява през сателит Astra на орбитална позиция 19.2 Изток и ще разчита на техническо обезпечаване от MX1 за качването на сигнала на сателит.

   Travelxp 4K е един от първите канали в света, които ще излъчват в стандарт за висок динамичен обхват (HDR), система позволяваща по-добър контраст на изображението и значително подобряващ зрителното изживяване. Благодарение на тази технология, зрителите на HD+ ще се наслаждават на гледки, от дестинации за туризъм по целия свят, в удобството на своя дом, без допълнителни разходи, с качество на картината приближаващо реалността.

   Този канал в Ultra HD и HDR е първият качен от SES за Северна Америка на платформата с UHD качество на образа, която бе стартирана преди около година. На тази платформа се намират и други ТВ канали в UHD качество, като NASA TV UHD, Fashion One 4K, C4K360, UHD1, 4KUNIVERSE, Funbox UHD, Nature Relaxation 4K, демонстрационния канал на SES, INSIGHT TV и The Country Network.

 “Travelxp 4K направи своя дебют в Ultra HD със съдействието на SES преди почти година и ние продължаваме да се развиваме с иновациите на SES”, отбеляза Прашант Чотани, главен изпълнителен директор на Travelxp. “Доволни сме, че нашето партньорство с медийната платформа на SES, HD+, скоро ще достигнем до нашата аудитория в границите на Германия. Каналът Travelxp 4k първоначално ще стартира на английски език, но от началото на 2018 зрителите ще са погълнати и от пищните образи на нашето немско езично съдържание.“, добави Чотани.

Като разчитаме на глобалната ни инфраструктура, уникалното ни продуктово портфолио и опитa ни в ТВ иновациите бързо постигнахме лидерство в Ultra HD сегмента.“, заяви Фердинанд Кайзер, главен изпълнителен директор на SES Video. “Комбинацията от капацитет на сателити ASTRA, услуга за поддръжка от MX1 и качествата на платформата HD+, дава формулата на успеха, за да представим Ultra HD съдържанието на Travelxp 4K на публиката в Германия. С добавянето на този канал в портфолиото на HD+, ТВ платформата навлиза в следващата фаза на развитие на Ultra HD технологията в Германия, в продължение на започналия преди година процес със старта на първия Ultra HD демонстрационен канал.“, добави Фердинанд Кайзер.

Параметри Travelxp 4K: Astra 1L (19,2°E), freq. 10,995 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK, CA Nagra MA a Videoguard

 

 

Who's Online

В момента има 96  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.