Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Pearl.tv в Ultra HD от септември на Astra

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Pearl.tv Ultra HDНа  Astra спътниковата система на 19.2 ° E от месец  септември  2015 г. започва редовното излъчване на първата програма в Ultra High Definition - Pearl.tv Ultra HD.
Сателитен оператор SES (Astra) днес обяви старта на първата свободна програма Ultra HD в Европа от основна позиция на Европейската Astra на 19.2 ° E. Немски телешопинг канал pearl.tv ще произвеждат и излъчва тяхното съдържанието в Ultra HD резолюция от Септември 2015.

Дружеството майка pearl.tv, Enstyle GmbH наема допълнителен капацитет, за да започне излъчването на новия канал в споразумение със SES Platform Services, дъщерно дружество на SES, която ще  осигури техническите операции за Ultra HD излъчването. Pearl.tv ще продължи да бъде на разположение дори и в класическия SD и висока разделителна способност (HDTV).

Who's Online

В момента има 33  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.