Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Прекратяване на НВО и Синемакс услуги към Булсатком

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Резултат с изображение за HBOВ 17;40 днес на страницата в феисбук на HBO  се появи следното съобщение:"Със съжаление съобщаваме, че поради системно неспазване на задължението на Булсатком за заплащане на лицензионната такса по договора с НВО, сме принудени да прекратим подаването на всички НВО и Синемакс услуги към оператора.  Надяваме се ситуацияга да се разреши своевременно, но разговорите между НВО България и Булсатком към този момент са преустановени."

В момента сигнала подаван от HBO вече е спрян HBO Sd което се излъчваше вече е на инфо карта. За сега реакция на Булсатком няма очаквайте актуализации по късно. За сега на сайта на оператора все още се предлага HBO за цена 10 лв и 2 не уточнени филмови пакета по 7 и 4 лв.
 
Актуализация: HBO Sd е заменено от канала Comedy+

Who's Online

В момента има 38  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2019 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.